Tárhely

Domain+Tárhely BASIC START 1GB

CSOMAG AKCIÓ!


Válaszd ezt a csomagot és az első hónapban 300,- Ft ot fizetsz csupáncsak a tárhelyért.


Többi hónapban havi díja 1.050,- Ft Amennyiben a tárhelyed kevésnek bizonyul szabadon válthatsz csomagot, tehát nem szükséges semmiféle szerződésmódosítás, csupáncsak kattints a kiválasztottra és onnantól majd azt a csomagot fizeted, amit választasz!


A Tárhely mellé 1 évre a domained ára, (mely .com-ra, vagy .eu-ra végződik) 2.890,- Ft ba kerül.


Domain+Tárhely SILVER GO 50GB

CSOMAG AKCIÓ!


Mindhárom csomagot rendkívül kedvező áron tudom most biztosítani számodra, hiszen amennyiben ezt a csomagot választanád, hosszútávon havonta 5.259,- Ft-ot fizetsz és az első hónap, szinte ingyen van, 300,- Ft


A tárhely mellé 1 évre a domained ára, (mely .com-ra, vagy .eu-ra végződik) 2.890,- Ft ba kerül.


Domain+Tárhely DIAMOND PARADISE 120GB

CSOMAG AKCIÓ!


Hozd ki magadból a maximumot és válaszd a 120GB-os csomagot! Az első hónapot 300,- Ft os akciós áron kapod meg, hosszútávon pedig csupáncsak 10.518,- Ft/hó.


A tárhelyek mellé 1 évre a domained ára, (mely .com-ra, vagy .eu-ra végződik) 2.890,- Ft ba kerül.


Ha észrevetted, úgy állítottam össze a csomagokat, hogy minél nagyobb szabadságot engedsz meg önmagad számára, azaz minél nagyobb tárhelyre fizetsz elő, annál kedvezőbb áron tudom nyújtani számodra a szabadság örömét.


Basic Start 1GB

1GB Tárhely. Több mint 600 különböző script egy kattintással telepíthető. Szabadon választhatóak a különböző PHP verziók, vagy akár más több különböző webes technológia közül választhatsz.

Silver Go 50GB

50GB Tárhely. Több mint 600 különböző script egy kattintással telepíthető. Szabadon választhatóak a különböző PHP verziók, vagy akár más több különböző webes technológia közül választhatsz.

Diamond Paradise 120GB

120GB tárhely. Több mint 600 különböző script egy kattintással telepíthető. Szabadon választhatóak a különböző PHP verziók, vagy akár más több különböző webes technológia közül választhatsz.